Thursday, 23 June 2011

I’m new blogger =))


Yahoo! Akhirnya tercapai jugak hasrat aku nak buat blog ni. Selamat datang kepada aku, haha. Sekarang ni kira macam trend plak nak buat blog-blog semua ni. Tak tau lah ye atau tak. Tu cuma pendapat aku je. Sebab daripada pemerhatian aku, aku tengok ramai budak-budak sekolah dah buat blog ni, termasuk lah aku sekali, huhu. Tapi aku bukan nak tiru atau nak ikut trend semua tu, aku just nak tulis pasal aku atau hal-hal semasa je. Baru tahun ni aku mula berjinak-jinak dalam dunia blog ni. Sebelum aku buat blog, aku cuma silent reader kepada blog-blog yang aku terjah dengan blog-blog yang aku sudah jatuh cinta. Lepas baca punya baca, aku mula teringin nak buat blog. Untuk tulis perkara-perkara yang mungkin membebankan kepala otak aku bagi release tension and kalau boleh, aku teringin jugak nak share something untuk siapa-siapa yang sudi baca blog sakai aku ni.Jadi sudi-sudikan lah diri kau untuk membaca kemerapuan aku ni, terima kasih!

Flying note :
Aku sembang macam budak sebab aku tak cukup umur lagi. Aku speaking tak betul sebab aku ada broken English . Kalau kau tak suka cara aku tulis kau bagitahu okey ? Boleh jugak aku nak clean error aku . Opss ! Salah ke nyah English aku ni ? What I mean, boleh jugak aku nak perbetulkan segala kesalahan tatabahasa , spelling dan seangkatan dengannya kalau kau sudi bagi nasihat kat aku yang lemah BM nie, jadi segala bantuan amat dihargai,
Thanks :DD

5 comments:

  1. Hahaha. I like the words you wrote here. Hmm, as long as I can understand it, it's enough yo!

    Here, make some view if you got some times. I learn English from here by my own after finished my school.

    http://learnenglish.britishcouncil.org/en/listen-and-watch

    ReplyDelete
  2. selamat datang ke dunia blogger yang menakotkan ini cik gadis. :)

    * err aku pon tak tahu nak bantu macam mane. aku pon tonggang terbalik bi nye. -.-

    ReplyDelete
  3. Owh, cik azeya mengomen di sini juga. Ini suatu kejutan. ^^

    ReplyDelete
  4. Mr.Thinker@Ali ; terima kasih kerana membantu memberi maklumat tu. aku setakat view boleh laa kot, nak belajar dia belum tentu lagi =.=

    ReplyDelete
  5. | cik azeya | ; wah! kau komen kat sini, terkejut aku, haha. apa-apa pun terima kasih ye cik azeya.

    *err tak apa, kita sama-sama tunggang terbalik bi, aku tak kisah -,-

    ReplyDelete